Queen Josephine & King Joseph


Schaluin 76 3200 Aarschot
0032494122274 Klik om te bellen

Over Queen Josephine & King Joseph

Waarom is Queen Josephine & King Joseph de beste keuze voor u?

We willen onze klanten iets anders aanbieden dan wat je in de standaard geschenkenwinkeltjes en grotere zaken aantreft. Daarom besteden we veel tijd aan het kiezen van ons assortiment en het -blijvend- zoeken naar leveranciers en samenwerkingen. De rode draad is dat we 3x plezier moeten hebben van onze spulletjes. De eerste keer als we ze uitzoeken en bestellen, de tweede maal als we ze in de winkel uitstallen en als laatste als onze klanten tevreden zijn.

Meer over Queen Josephine & King Joseph:

Ons oorspronkelijke, kleinschalige idee van een etalage waarin we wat handmade juweeltjes konden tonen en reclame maken voor creatieve workshops is behoorlijk ontspoord... Voor we het goed en wel beseften, werd de etalage een klein winkeltje van 2 kamers en verkochten we niet enkel juweeltjes, maar ook een klein assortiment van leuke retro decoratie & hebbedingen. Wat later kregen we de kans om uit te breiden in oppervlakte, in de lengte én hoogte. De bovenverdieping werd omgetoverd tot workshopruimte. Op het gelijkvloers werd die extra ruimte opgevuld door huisvlijt van plaatselijk creatief talent en allerhande leuks van nieuwe leveranciers, allemaal met een goeie dosis retro en/of gevoel voor humor. Thuis in het paleis begonnen we ondertussen met plaatsgebrek te kampen, als gevolg van te enthousiast rommel- & brocantemarktjes afschuimen. Hoog tijd om van wat zaken afscheid te nemen, dachten we. We verhuisden de workshopkamer naar de zolderverdieping. En op de tweede etage hadden we nu voldoende ruimte om er authentieke vintage & upcycling spulletjes aan de man/vrouw te brengen. En nu hebben we er ook nog een webshop aan gekoppeld. Kortom: tot wat een liefde voor de jaren 50-60-70 kan leiden!

Wat kan Queen Josephine & King Joseph u bieden?

Retro, vintage & handmade spulletjes, daarvoor kan je bij ons terecht. Een uitgebreide keuze in onze bakstenen winkel in Aarschot, een goeie greep uit het assortiment in de webwinkel. Keukenklokken, koffiemokken en servettenhouders die uit een fifties diner lijken te komen. Mid century rotan voor de tiki-bar en prachtige West Germany vazen. Snoeptrommels, opbergblikken en allerhande vintage serviesgoed. Unieke creaties, met liefde en geduld gemaakt door onze handige Harriëtten. Wandborden, kapstokken en thermometers om je huis een retro-feel te geven. Ludieke geschenkjes die het midden houden tussen kunst en kitsch. Kleine hebbedingen met een vette knipoog naar de psychedelische sixties. Aankleding voor de man cave en de liefhebbers van oldtimers op 2 of 4 wielen. Wil je zien wat we precies in ons assortiment hebben? Onze bakstenen winkel in Aarschot is open op woensdag + zaterdag van 10.30u tot 17.30u of na afspraak. Online zijn we er 24/24 en 7/7. Ook vind je ons geregeld met een stand terug op retro marktjes en oldtimermeetings; volg onze planning op FB en Instagram.

Wie gingen u voor?

We hebben een zeer divers klantenbestand. Jonge koppeltjes die hun huisje een retro uitstraling willen geven, maar niet op comfort willen inboeten. De iets ouderen die een opflakkering van jeugdsentiment krijgen bij het zien van onze spulletjes. Mensen die voor originaliteit gaan en graag een uniek handmade artikel willen. Oldtimerliefhebbers of gelukkige mannen die een man cave hebben. De jonge generatie die een betaalbaar en leuk geschenkje wil kopen voor mama, papa of de juf. Bij ons vind je voor elk wat wils. Wat soms het nadeel heeft, volgens onze klanten, dat ze te lang blijven plakken en kiezen (en lachen) in onze winkel… Tja, dat nemen we er dan wel bij.

Queen Josephine & King Joseph in het kort

Ook cadeau's voor kinderen

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Queen Josephine & King Joseph


Schaluin 76 3200 Aarschot
0032494122274 Klik om te bellen